Over ons

Tempelman Sierbestrating is een allround bedrijf dat u kunt benaderen voor al uw riool-, grond- of straatwerk. Wij zijn daarmee breder geori├źnteerd dan onze naam doet vermoeden. Enkele van de diensten die wij aanbieden zijn:
  • Fraaie sierbestrating
  • Riolering/PVC aanleg of onderhoud
  • Grondwerk
  • Aanleg van glasvezel

Het houdt hier echter niet op. Hebt u een klus uit te voeren die te maken heeft met riool-, grond- of straatwerk, dan kunt u ons benaderen. De kans is dan groot dat wij u van dienst kunnen zijn.

Tempelman Sierbestrating is een bedrijf waarbij de wensen en eisen van u als klant centraal staan. Wij denken actief met u mee om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren. Door onze flexibele werkwijze kunt u ons maandag tot en met zaterdag benaderen met uw vragen en opmerkingen en proberen we u zo goed als mogelijk tegemoet te komen. Tempelman Sierbestrating staat voor persoonlijke betrokkenheid; onze medewerkers stellen alles in het werk om een goed eindproduct op te leveren, waar u vele jaren plezier van zult kunnen hebben.

Wij maken gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen en hanteren een uiterst precieze en secure werkwijze, waardoor de kans op fouten zo klein mogelijk blijft. Naast dat wij zelf onze werkzaamheden uitvoeren, kunt u ook bij ons terecht voor het leveren van producten van professionele kwaliteit, voor als u zelf aan het werk wilt gaan.

Vanaf de ontwerpfase tot het eindproduct is Tempelman Sierbestrating uw partner in het werkelijkheid maken van al uw wensen rondom riolering, grondwerk, straatwerk en vele andere zaken. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. Tempelman Sierbestrating denkt met u mee!

HISTORIE